SUUNNITTELUTOIMISTO

PASI JALKANEN

SAVONLINNA

Puhelin: 0400 756163

 

  • SUUNNITTELU
  • PIIRUSTUKSET
  • NEUVONTA

 

LUOVIA RATKAISUJA
PUURAKENTAMISEEN
YLI 25 VUODEN
KOKEMUKSELLA

UUDISRAKENTAMINEN

Uudisrakentamisessa on saatavissa pelkät piirustukset tai laajempi palvelupaketti, joka voi sisältää mm. pääsuunnittelijana toimimisen, kaikki suunnitelmat ja piirustukset, sekä lupa-asiakirjat ja viranomaisasioinnit. Myös pienrakennelmien suunnittelua, onpa kyseessä linnun pönttö tai rivitalo, niin kaikkiin tilauksiin suhtaudutaan yhtä vakavasti. Suunnitteluvaiheessa kohteesta muodostuu aina 3D-mallinnus, ja mikä parasta; ILMAN LISÄHINTAA!! Nykyisillä suunnitteluohjelmilla rakennuksia ei varsinaisesti enää piirretä vaan ne simuloidaan, jolloin ohjelmasta voidaan tallentaa 3D kuvat. Näyttöpäätteellä mallissa voidaan liikkua vapaasti niin sisä- kuin ulkotiloissakin jolloin rakennushankkeen lopputulosta on helpompi arvioida ja suunnitella.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suunnittelijalla on pitkä kokemus myös itse rakentamistyöstä (mm. alla olevat kohteet), joka edes auttaa huomioimaan hanketta paremmin myös työn suorittajien näkökulmasta.

 

 

 

 

 

   

   

 

 

Pohja- ja leikkauskuviakin on mahdollista tarkastella 3D-tilassa. Mallinne voidaan "katkaista" mistä kohtaa hyvänsä tarkempaa tarkastelua varten.

 

 

(alakuvassa eri kohde kuin yläkuvassa)